آیا شما می دانستید که بهترین خرما زاهدی جهت صادرات در کدام استان ها و شهر ها تولید می شود؟ در این مقاله درباره خرما زاهدی صادراتی در عمده فروشی بیشتر خواهیم دانست.
خرما زاهدی که اسمی دیگری به نام قصب دارد که این نام بیشتر بخاطر خشک بودن خرما زاهدی گذاشته شده است. در کشور ایران درصد زمین هایی که در آن درخت نخل خرما زاهدی کشت شده است بسیار زیاد می باشد. جوری که بیشتر زمین های جنوبی کشور ایران از جمله: استان بوشهر، استان فارس، استان هرمزگان، استان خوزستان و استان کرمانشاه را درخت نخل خرما زاهدی فرا گرفته است.
خرما زاهدی به دلیل زیاد بودن سطح زیر کشت و قیمت نسبتأ پایین آن و خاصیت های زیاد آن و طعم لذیذ و ترد آن دارای مشتریان زیادی در بازار های داخلی و بازار های خارجی از جمله در بازار های کشور هایی مثل افغانستان، پاکستان، روسیه، و بعضی از کشور های حوزه خلیج فارس خرما زاهدی به فروش می رسد.

خرما زاهدی صادراتی
خرما زاهدی صادراتی جهت فروش به کشور های دیگر باید دارای کیفیت بالایی باشد، که کیفیت خوب خرما زاهدی از رنگ آن مشخص می باشد زیرا اگر رنگ خرما زاهدی قهوه ای روشن یا قهوه ای شکلاتی باشد یعنی این که این خرما دارای کیفیت خوب و مرغوبیت می باشد در غیر این صورت که خرما زاهدی به این رنگ نباشد یعنی خرما زاهدی از کیفیت خوبی بر خوردار نیست و نمی توان آن را در دسته خرما های درجه یک قرار داد.
خرما زاهدی با کیفیت جهت صادرات در استان بوشهر و استان فارس تولید می شود و کیفیت خرما های تولید شده در این استان ها به دلیل آب و هوای خوب و گرمی هوای این استان ها و خاک حاصلخیز آن ها می باشد.
بخاطر وجود آب و هوای مدیترانه ای در این استان ها خرمای تولید شده دارای رنگ، مزه و کیفیت بسیار خوب می باشد. مرکزیت تولید خرما زاهدی در استان فارس منطقه ی قیروکارزین، جهرم و فسا می باشد. و دیگر مرکزیت تولید خرما زاهدی در استان بوشهر منطقه پشتکوه، دشستان یا همان برازجان نیز می باشد.
خرما های تولید شده در این استان ها بهترین و با کیفیت ترین خرمای کشور ایران می باشد و جهت فروش و صادرات استفاده می شود.